Там, където PR-ът е бил повече от работата, наследството винаги е

...
Там, където PR-ът е бил повече от работата, наследството винаги е
Коментари Харесай

Радев сравни кабинета на Петков с правителството на Борисов -

" Там, където PR-ът е бил повече от работата, наследството постоянно е тежко. Така беше след кабинета " Борисов ", който разхвърля едни тръби по полето да ръждясват с години, по този начин е и след кабинета " Петков ", който самоуверено разгласи датата 30 август да се изкара акт 16 при голяма несвършена работа.

Това съобщи президентът Румен Радев в Боровец, който е там за откриването на интернационален джаз фестивал.

Според него макар тежкото завещание, служебното държавно управление ще направи максимума, тъй като диверсификацията е приоритет.

" Ако приказваме за политическа чистка, се обърнете обратно към четворната коалиция и тогава ще разберете какво значи политическа чистка ", разяснява Радев.

Президентът добави, че решаването на рецесиите изисква точна оценка. Той приветства държавното управление за дейностите му за газа:  " Виждате, че избрани кръгове нагнетяват неистини и напрежение против служебния кабинет още от първия му ден, преди да е оповестил някакви планове ".

" Определени медиатори и лобисти губят нервите си при самата мисъл, че е допустимо да им се отнеме опцията да печелят от рецесията, която самите са провокирали. Домакинствата и бизнесът желаят евтини и надеждни доставки. Това е задача, който служебното държавно управление ще реши ", безапелационен е президентът. 

Радев разяснява и напрежението сред " Дондуков 2 " и " Позитано 20 ", като сподели, че разривът не е между него и социалистите, а сред управлението на партията и левите хора, което си е проличало и на изборите. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР